Kosher -ruuan suosio kasvaa maailmalla

Juutalaisen uskonnon sääntöjen mukaan valmistetun kosher -ruuan suosio kasvaa maailmalla. Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan jopa kaksi kolmesta kosher -tuotteiden ostajista ei ole juutalaisia. Suosittuja ruokia ovat erityisesti naudan- ja siipikarjanliha.

Syynä kosher -ruuan menestykseen on se, että kuluttajat uskovat kosher tuotteiden olevan tiukemmin valvottuja kuin tavallisten elintarvikkeiden.

Ruokamme on nykyisin mikrobiologisesti puhtaampaa ja tutkitumpaa kuin koskaan aikaisemmin ihmiskunnan historian aikana. Tärkein ravinnon riskitekijä on väärä ravitsemus eli ravinnon yksipuolisuus ja yli- ja aliravitsemus.

Nykyään useat ihmiset ovat aliravittuja, jos kriteerinä käytetään vitamiinien, kalsiumin, raudan ja sinkin saantia. Täytämme suolemme lähinnä rasvalla ja sokerilla terästetyllä roskaruualla, jossa ei ole lainkaan suojaravinteitaKosher -ruuan suosio kasvaa maailmalla