Kosher on enemmän kuin ruoka on kaksi osainen kirjasarja, joka perehdyttää lukijansa kosher ruokavalioon ja juutalaiseen kulttuuriin.

Kirjassa opastetaan juutalaisten juhlien perusteiden äärelle käytännönläheisellä ja innostavalla tyylillä. Toorassa säädettyjen ja Rabbiinitradition säätämien juhlien eroja avaava teos auttaa sinua ottamaan juhlat haltuusi.

Näyttävä ja kovakantinen, suomenkielinen Kosher- kirjasarja. Kirjat ovat kovakantisia ja kaikki sivut ovat neliväripainettuja. Kirjat ovat taiteellisesti taitettu ja ne ovat näyttäviä ja sopivat hyvin myös lahjaksi!  Kirja sisältää myös suomalaisessa keittiössä valmistettavaksi sopivia korher -ruokaohjeita.

Kirjasarja on tiettävästi ensimmäinen suomenkielellä ja tässä laajuudessa ilmestynyt Kosher -kirjasarja. Kosher -kirjat on kovakantinen ja kaikki sivut ovat neliväripainettuja. Kirja sisältää myös suomalaisessa keittiössä valmistettavaksi sopivia korher -ruokaohjeita.

Kirjasarjan ensimmäisen osan selkeiden ja yksityiskohtaisten ohjeiden avulla opit valmistamaan hyvää ruokaa. Ruokareseptejä kokeilemalla hämmästyt kuinka yksinkertaista kaikki on.

Tässä teoksessa kasvikset ovat keskeisessä asemassa, mutta ruokakirjassa annetaan ohjeet myös hyvän pihvin paistamiseen.

Laajan neliväriteoksen perusohjeet auttavat niin juhlien järjestämisessä kuin tarjoilun suunnittelemisessa.

Kirjasarjan toisessa osassa kerrotaan raamatullisten ja juutalaisten juhlien perinteestä ja siitä millaisia ruokia, kasveja ja tervehdyksiä juhliin perinteisesti liittyy. Kirjassa tuodaan esille myös juutalaiset siirtymäriitit ja kerrotaan muun muassa miten esim. Klezmer musiikki perinteisesti liittynyt juutalaisiin häihin.

Ruuan käsittelystä ja kypsentämisestä on siirrytty kertomaan kuinka voit laatia hyvän menun ja miten päädyt valitsemaan tilanteeseen sopivat oikeat ruokajuomat. Kirjassa myös kerrotaan mikä on aterian miellyttävä loppuhuipennus ja se missä välissä on kohteliasta pitää kiitospuhe isäntäväelle.