• 2 dl jauhoja
  • 1 tl (intiaani)sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 3/4 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl soodaa
  • 1 muna
  • 2,5 dl piimää
  • 2 rkl voisulaa
  1. Sulata voi ja anna sen jäähtyä.
  2. Sekoita kuivat aineet kulhossa.
  3. Vatkaa muna ja lisää siihen piimä ja voisula.
  4. Yhdistä varovasti kuivat aineet ja piimäseos ja sekoita tasaiseksi. Taikinan tulee olla lusikalla nostettavan paksua.
  5. Paista miedolla lämmöllä paistinpannussa tai lettupannussa ja käännä siinä vaiheessa, kun taikinan pintaan alkaa tulla kuplia.
  6. Voit laittaa aivan loppuvaiheessa taikinaan myös marjoja. Kääntele silloin varovasti, jotta marjat eivät mene rikki.
Kategoriat: Jälkiruoka

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *