Gelan ihana hummus 

  • 250 g keitettyjä kikherneitä tai 1 tölkki kikherneitä
  • 1–2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl kylmää vettä
  • 1,5 rkl tahinia
  • 2–3 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria ja chilijauhetta
  • 1/2 tl juustokuminaa

Pinnalle

  • Oman maun mukaan oliiviöljyä, persiljaa, seesaminsiemeniä ja granaattiomenan siemeniä.

Valmistusohjeet 

  1. Valuta kikherneet ja laita kulhoon.
  2. Hienonna valkosipulit.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja jauha tasaiseksi sauvasekoittimella.
  4. Tarkista maku.
  5. Mausta lisää, jos siltä tuntuu.
  6. Hummuksen koostumusta voi ohentaa lisäämällä vettä.
  7. Koristele hummus oman maun mukaan.

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *