Valikko Sulje

Grillattu lammas pistaasikastikkeella

  • 4 lampaankyljystä
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 2 dl pistaasipähkinöitä
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria

Valmistusohjeet:

  1. Sekoita oliiviöljy, suola ja mustapippuri kulhossa.
  2. Hiero mausteseos lampaankyljysten päälle.
  3. Grillaa lampaankyljykset molemmilta puolilta noin 10-15 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
  4. Tee kastike sekoittamalla pistaasipähkinät, oliiviöljy, sitruunan mehu, suola ja mustapippuri tehosekoittimessa.
  5. Tarjoile lampaankyljykset pistaasikastikkeen kanssa.