Valikko Sulje

Vadelmabalsamico marinoitu lammaspaisti kuudelle

  • 1 lammaspaisti (noin 1,2 kg)
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1/2 dl vadelmabalsamicoa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
  • 1/2 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
  1. Laita lammaspaisti uunivuokaan.
  2. Sekoita oliiviöljy, vadelmabalsamico, suola, mustapippuri, valkosipuli ja persilja kulhossa.
  3. Kaada marinadi lammaspaistin päälle ja hiero seos tasaisesti lihan pintaan.
  4. Anna marinoidun lihan levätä huoneenlämmössä noin 30 minuuttia.
  5. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Paista lammaspaistia uunissa noin 1,5 tuntia tai kunnes sisälämpötila on 70 astetta.