Valikko Sulje

Parsakaalipaistos

  • 1 parsakaali
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa
  • Mustapippuria maun mukaan
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje:

  1. Pese parsakaali ja leikkaa se pieniksi paloiksi.
  2. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa ja lisää sipulit ja valkosipulit.
  4. Paista sipuleita, kunnes ne ovat pehmenneet, noin 5 minuuttia.
  5. Lisää parsakaalipalat pannulle ja paista niitä muutama minuutti, kunnes ne ovat hieman pehmenneet.
  6. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.
  7. Laita parsakaalipalat uunivuokaan ja paista niitä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes parsakaali on kypsää ja kauniin ruskeaa.