Valikko Sulje

Suklaavaahto

  • 200 g tummaa suklaata
  • 3 kananmunan keltuaista
  • 3 kananmunan valkuaista
  • 1 dl sokeria
  • 2 dl vispikermaa

Valmistusohje:

  1. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa.
  2. Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset kahteen kulhoon.
  3. Vaahdota kananmunanvalkuaiset ja sokeri toisessa kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi.
  4. Sekoita kananmunankeltuaiset suklaan joukkoon.
  5. Vatkaa vispikerma toisessa kulhossa vaahdoksi.
  6. Sekoita suklaaseos varovasti vaahdotettujen kananmunanvalkuaisten ja vispikerman joukkoon.
  7. Jaa suklaavaahto annoskulhoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Tarjoile tuoreiden viinirypäleiden kanssa.