2 munakoisoa
1 sitruunan mehu
1-2 valkosipulinkynttä silputtuna
3 rkl Seesaminsiementahnaa purkista (esim. macedonian)
Suolaa myllystä, pippuria myllystä
Kourallinen kirsikkatomaatteja
lehtipersiljaa silputtuna
1 rkl juoksevaa hunajaa
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Pistele haarukalla munakoisoihin reikiä ja paista uunissa n. 50 min. – 1 tunti, kunnes sisus on täysin pehmeää.
- Avaa munakoisot veitsellä kuin kirjat. (leikkaa viilto yhdelle sivulle ja aukaise).
- Ripottele pinnoille valkosipulisilppua, suolaa ja pippuria.
- Valuta joka paikkaan sitruunanmehua ja lusikoi hunajaraitoja sinne tänne.
- Laita pinnalle kirsikkatomaatin puolikkaat. Voit myös laittaa pinnalle tuore/salaattijuustoa.
- Roiski upeat tahini (seesaminsiementahna) -raidat koko komeuden päälle.
- Koristele sileälehtisellä persiljalla.