Tarvitset:
- 600 g naudanpaistia kuutioituna
- 1/4 dl vehnäjauhoja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli pilkottuna
- 2 valkosipulinkynttä pilkottuna
- 4 porkkanaa kuutioituna
- 4 perunaa kuutioituna
- 1 tl timjamia
- 1 tl rosmariinia
- 4 dl lihalientä
- suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Valmistusohjeet:
- Laita paistinlihat ja vehnäjauhot kulhoon ja sekoita, kunnes lihapalat ovat tasaisesti jauhojen peitossa.
- Lämmitä oliiviöljy padassa tai kattilassa. Lisää lihapalat ja paista ne kauniin ruskeiksi.
- Lisää sipuli ja valkosipuli pataan ja paista niitä muutama minuutti.
- Lisää porkkanat, perunat, timjami, rosmariini, suola ja mustapippuri. Sekoita ainekset hyvin.
- Lisää lihaliemi ja anna seoksen kiehua hiljaisella tulella noin 2-3 tuntia, kunnes liha ja vihannekset ovat pehmeitä ja maukkaita.
- Tarjoile lämpimänä esimerkiksi höyrytettyjen vihannesten ja patongin kanssa.