Valikko Sulje

Tomato Bruschetta

Tarvitset:

  • 4 tomaattia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1/4 dl tuoretta basilikaa silputtuna
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria maun mukaan
  • 1 patonki
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohjeet:

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
  2. Leikkaa patonki viipaleiksi ja sivele oliiviöljyä jokaisen viipaleen päälle.
  3. Paista patonkiviipaleita uunissa noin 5-7 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita ja kullanruskeita.
  4. Pilko tomaatit pieniksi paloiksi ja laita ne kulhoon.
  5. Pilko valkosipulinkynnet pieniksi paloiksi ja lisää ne tomaattien joukkoon.
  6. Lisää joukkoon myös basilika, balsamiviinietikka ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.
  7. Sekoita ainekset hyvin ja anna maustua noin 10 minuuttia.
  8. Levitä tomaattiseos paahdetun patongin päälle juuri ennen tarjoilua.