- 600 g häränlihaa ohuina siivuina
- 1 sipuli
- 2 porkkanaa
- 2 sellerinvartta
- 2 dl keitettyjä linssejä
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- 2 rkl oliiviöljyä
Valmistusohjeet:
- Pilko sipuli, porkkanat ja selleri pieniksi paloiksi.
- Kuumenna öljy paistinpannussa.
- Lisää sipuli, porkkanat ja selleri ja paista, kunnes ne ovat pehmeitä.
- Lisää keitetyt linssejä ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Laita jokaiselle häränlihaviipaleelle kasvis-linssitäyte ja kääri liha rullalle.
- Kiinnitä kääryleet hammastikuilla, jotta ne pysyvät kasassa.
- Kuumenna öljy paistinpannulla keskilämmöllä.
- Paista kääryleitä pannulla noin 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat kullanruskeita.
- Siirrä paistetut kääryleet uunivuokaan ja paista niitä uunissa 180 asteessa noin 20-25 minuuttia, kunnes liha on kypsä.