Valikko Sulje

Häränlihakääryleet täytettynä kasviksilla ja linsseillä

  • 600 g häränlihaa ohuina siivuina
  • 1 sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 2 sellerinvartta
  • 2 dl keitettyjä linssejä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohjeet:

  1. Pilko sipuli, porkkanat ja selleri pieniksi paloiksi.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa.
  3. Lisää sipuli, porkkanat ja selleri ja paista, kunnes ne ovat pehmeitä.
  4. Lisää keitetyt linssejä ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Laita jokaiselle häränlihaviipaleelle kasvis-linssitäyte ja kääri liha rullalle.
  6. Kiinnitä kääryleet hammastikuilla, jotta ne pysyvät kasassa.
  7. Kuumenna öljy paistinpannulla keskilämmöllä.
  8. Paista kääryleitä pannulla noin 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat kullanruskeita.
  9. Siirrä paistetut kääryleet uunivuokaan ja paista niitä uunissa 180 asteessa noin 20-25 minuuttia, kunnes liha on kypsä.