- 4 paprikaa
- 2 dl riisiä
- 4 dl vettä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl kuivattua basilikaa
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 150 g fetaa
- 1/2 dl tuoretta persiljaa
Valmistusohjeet:
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet ja kanta.
- Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Paista sipuli ja valkosipuli pannulla öljyssä, kunnes ne ovat pehmeitä.
- Lisää keitetty riisi, basilika, oregano, suola ja mustapippuri pannulle. Sekoita hyvin.
- Murenna feta ja lisää se seokseen.
- Laita paprikat uunivuokaan.
- Täytä paprikat riisi-feta seoksella.
- Paista paprikoita uunissa noin 20-25 minuuttia.