Valikko Sulje

Juutalainen kanapata

  • 1 kg kananrintaa
  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • 2 sellerinvartta
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 2 tl juustokuminaa
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/2 kupillista kanalientä
  • 2 rkl hunajaa

Valmistusohjeet:

  1. Leikkaa kananrinta pieniksi paloiksi.
  2. Pilko sipulit, porkkanat ja sellerit.
  3. Kuumenna öljy padassa.
  4. Lisää sipulit ja paista, kunnes ne ovat pehmeitä.
  5. Lisää porkkanat, sellerit ja kanapalat.
  6. Mausta paprikajauheella, juustokuminalla, suolalla ja mustapippurilla.
  7. Lisää kanaliemi ja hunaja.
  8. Peitä pata kannella ja keitä, kunnes kanapalat ovat kypsiä ja kasvikset ovat pehmeitä.
  9. Tarjoile kanapata esimerkiksi juuresmuusin kanssa.