- 1 kg kananrintaa
- 2 sipulia
- 2 porkkanaa
- 2 sellerinvartta
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 tl paprikajauhetta
- 2 tl juustokuminaa
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1/2 kupillista kanalientä
- 2 rkl hunajaa
Valmistusohjeet:
- Leikkaa kananrinta pieniksi paloiksi.
- Pilko sipulit, porkkanat ja sellerit.
- Kuumenna öljy padassa.
- Lisää sipulit ja paista, kunnes ne ovat pehmeitä.
- Lisää porkkanat, sellerit ja kanapalat.
- Mausta paprikajauheella, juustokuminalla, suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää kanaliemi ja hunaja.
- Peitä pata kannella ja keitä, kunnes kanapalat ovat kypsiä ja kasvikset ovat pehmeitä.
- Tarjoile kanapata esimerkiksi juuresmuusin kanssa.