Valikko Sulje

Juutalainen hunajakakku

  • 4 dl jauhoja
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl hunajaa
  • 1 dl öljyä
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl inkivääriä
  • 1 tl neilikkaa
  • 1 tl suolaa

Valmistusohjeet:

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
  2. Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe, kaneli, inkivääri, neilikka ja suola kulhossa.
  3. Lisää hunaja, öljy ja kananmunat kulhoon ja sekoita hyvin.
  4. Kaada seos voideltuun kakkuvuokaan.
  5. Paista uunissa noin 40 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.
  6. Anna jäähtyä ja tarjoile esimerkiksi kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.