Ainekset:
- 1 kg naudanrintaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 porkkanaa
- 2 sellerin vartta
- 1 tl timjamia
- 1 tl rosmariinia
- 2 laakerinlehteä
- 500 ml lihalientä
- suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Valmistus:
- Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
- Lämmitä öljy isossa padassa keskilämmöllä. Lisää naudanrinta pataan ja ruskista joka puolelta, noin 5 minuuttia per puoli.
- Lisää pilkottu sipuli, valkosipuli, porkkanat ja selleri pataan. Paista sekoitellen noin 5 minuuttia.
- Lisää timjami, rosmariini, laakerinlehdet, lihaliemi, suola ja mustapippuri pataan. Sekoita hyvin.
- Peitä pata kannella ja laita se uuniin. Anna padan hautua uunissa 2-3 tuntia.