Valikko Sulje

Lihapullat tomaattikastikkeessa

  • 500 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 0,9 dl korppujauhoja
  • 1 muna
  • 1 tl suolaa
  • Mustapippuria maun mukaan
  • 1 tl kuivattua basilikaa
  • Öljyä paistamiseen
  • 1 tlk (n. 400 g) tomaattimurskaa

Valmistusohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Sekoita jauheliha, sipuli, valkosipulinkynnet, korppujauhot, muna, suola, mustapippuri ja basilika kulhossa.
  3. Muotoile seoksesta pieniä lihapullia.
  4. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista lihapullia öljyssä, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
  5. Siirrä lihapullat tomaattimurskaan ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia.