Valikko Sulje

Slow-Cooked Beef Short Ribs

Tarvitset:

  • 1 kg naudan short ribsejä
  • 1 rkl suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli pilkottuna
  • 4 valkosipulinkynttä pilkottuna
  • 1 dl lihalientä

Valmistusohjeet:

  1. Sekoita suola, paprikajauhe, juustokumina, valkosipulijauhe ja mustapippuri kulhossa.
  2. Hiero mausteseos naudan short ribseihin kauttaaltaan.
  3. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla ja ruskista short ribsejä kaikilta puolilta, noin 5-7 minuuttia per puoli.
  4. Siirrä short ribs hitaaseen liesiin tai uunipataan.
  5. Lisää sipuli ja valkosipuli pannulle ja kuullota noin 5 minuuttia. Lisää lihaliemi ja kaada seos short ribseille.
  6. Peitä pata kannella tai foliolla ja kypsennä hitaassa liesissä tai uunissa noin 3-4 tuntia, kunnes liha on kypsää ja mureaa.
  7. Tarjoile esimerkiksi perunamuusin ja paahdettujen juuresten kanssa.