Ainekset:
- 500 g jauhoja
- 1 pss kuivahiivaa
- 1 1/2 tl suolaa
- 1 1/2 tl sokeria
- 300 ml lämmintä vettä
- 2 rkl oliiviöljyä
Valmistusohjeet:
- Lämmitä uuni 250 asteeseen.
- Sekoita jauhot, kuivahiiva, suola ja sokeri suuressa kulhossa.
- Lisää lämmin vesi ja oliiviöljy jauhojen sekaan ja sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi.
- Vaivaa taikinaa 5-10 minuuttia, kunnes se on kimmoisa.
- Peitä kulho liinalla ja anna taikinan levätä 30 minuuttia.
- Jaa taikina 8 osaan ja muotoile niistä pyöreitä, litteitä leipiä.
- Laita leivät uunipellille ja paista uunissa 5-10 minuuttia, kunnes ne ovat kohonneet ja kullanruskeita.
- Ota leivät uunista ja tarjoile hummuksen kanssa.