Valikko Sulje

Chocolate Babka

Tarvitset:

  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl ruokasoodaa
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl öljyä
  • 1 dl maitoa
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl kanelia
  • 1 dl voita, sulatettuna

Valmistusohjeet:

  1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
  2. Voitele kakkuvuoka tai leipävuoka ja jauhota se kevyesti.
  3. Sekoita vehnäjauhot, sokeri, suola, leivinjauhe ja ruokasooda kulhossa.
  4. Lisää kananmunat, öljy ja maito ja sekoita tasaiseksi.
  5. Lisää kaakaojauhe ja vaniljasokeri ja sekoita hyvin.
  6. Sekoita toisessa kulhossa sokeri, kaneli ja sulatettu voi.
  7. Kaada taikina vuokaan kerroksittain, vuorotellen kaneliseoksen kanssa.
  8. Vedä veitsellä kaneliseos varovasti taikinan sekaan.
  9. Paista uunissa noin 50-60 minuuttia, kunnes babka on kypsä.
  10. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.