Tarvitset:
- 2 1/2 dl vehnäjauhoja
- 1 1/2 dl sokeria
- 1 tl suolaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl ruokasoodaa
- 2 kananmunaa
- 1 dl öljyä
- 1 dl maitoa
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 dl sokeria
- 1 tl kanelia
- 1 dl voita, sulatettuna
Valmistusohjeet:
- Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
- Voitele kakkuvuoka tai leipävuoka ja jauhota se kevyesti.
- Sekoita vehnäjauhot, sokeri, suola, leivinjauhe ja ruokasooda kulhossa.
- Lisää kananmunat, öljy ja maito ja sekoita tasaiseksi.
- Lisää kaakaojauhe ja vaniljasokeri ja sekoita hyvin.
- Sekoita toisessa kulhossa sokeri, kaneli ja sulatettu voi.
- Kaada taikina vuokaan kerroksittain, vuorotellen kaneliseoksen kanssa.
- Vedä veitsellä kaneliseos varovasti taikinan sekaan.
- Paista uunissa noin 50-60 minuuttia, kunnes babka on kypsä.
- Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.