Valikko Sulje

Chocolate Truffles

Tarvitset:

  • 2 dl tummaa suklaata rouhittuna
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1/4 dl voita
  • 1 tl vaniljasokeria
  • kaakaojauhetta tai kookoshiutaleita koristeluun

Valmistusohjeet:

  1. Laita suklaa kulhoon.
  2. Kuumenna kerma kattilassa melkein kiehuvaksi.
  3. Kaada kuuma kerma suklaan päälle ja sekoita kunnes suklaa on sulanut.
  4. Lisää voi ja vaniljasokeri ja sekoita kunnes seos on tasainen.
  5. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja laita se sitten jääkaappiin noin tunniksi.
  6. Pyörittele seoksesta pieniä palloja ja kierittele ne kaakaojauheessa tai kookoshiutaleissa.
  7. Anna truffeleiden jähmettyä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.