Tarvitset:
- 4 kanafileetä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl currytahnaa
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl jauhettua korianteria
- 1 tl paprikajauhetta
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 dl kookosmaitoa
- 1/4 dl tuoretta korianteria silputtuna
Valmistusohjeet:
- Leikkaa kanafileet pieniksi paloiksi.
- Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulia ja valkosipulia muutaman minuutin ajan.
- Lisää kanafileet pannulle ja paista, kunnes ne ovat kullanruskeita.
- Lisää currytahna, juustokumina, jauhettu korianteri, paprikajauhe, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin.
- Lisää kookosmaito ja anna seoksen hautua noin 15 minuuttia.
- Ripottele päälle silputtua korianteria ennen tarjoilua.