Honey Cake: hunajakakku, joka on usein tarjolla juutalaisten juhlien aikana, erityisesti juutalaisen uuden vuoden (Rosh Hashana) aikaan.
- 2 kananmunaa
- 1,5 dl sokeria
- 1 dl hunajaa
- 1,5 dl öljyä
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl soodaa
- 1 tl kanelia
- 1 tl kardemummaa
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 dl kahvia
- Lämmitä uuni 170-asteeseen.
- Sekoita kananmunat ja sokeri kulhossa vaahdoksi.
- Lisää hunaja ja öljy vaahdon joukkoon ja sekoita hyvin.
- Lisää leivinjauhe, sooda, kaneli, kardemumma ja vehnäjauhot seokseen. Lisää kahvi ja sekoita, kunnes saat tasaisen taikinan.
- Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista uunissa noin 60-70 minuuttia, kunnes kakku on kypsä.