Ainekset:
- 250 g tuorejuustoa
- 250 g rahkaa
- 2 kananmunaa
- 1/2 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 1/2 sitruunan mehu
- marjoja koristeluun
Valmistusohjeet:
- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
- Sekoita tuorejuusto, rahka, kananmunat, sokeri, vaniljasokeri, sitruunan raastettu kuori ja mehu kulhossa.
- Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi.
- Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan.
- Paista juustokakkua uunissa noin 25-30 minuuttia, kunnes se on kypsä ja kullanruskea.
- Anna juustokakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ennen tarjoilua.
- Koristele marjoilla ja tarjoile jälkiruokana.