Valikko Sulje

Juustokakku

Ainekset:

  • 250 g tuorejuustoa
  • 250 g rahkaa
  • 2 kananmunaa
  • 1/2 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 1/2 sitruunan mehu
  • marjoja koristeluun

Valmistusohjeet:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Sekoita tuorejuusto, rahka, kananmunat, sokeri, vaniljasokeri, sitruunan raastettu kuori ja mehu kulhossa.
  3. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi.
  4. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan.
  5. Paista juustokakkua uunissa noin 25-30 minuuttia, kunnes se on kypsä ja kullanruskea.
  6. Anna juustokakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi ennen tarjoilua.
  7. Koristele marjoilla ja tarjoile jälkiruokana.