Ainekset:
- 2 tölkkiä kikherneitä, valutettu ja huuhdeltu
- 1 sipuli, pilkottu
- 2 valkosipulinkynttä, murskattuna
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl juustokuminaa
- 1 rkl paprikajauhetta
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 400 g tomaattimurskaa
- 1/2 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Valmistusohjeet:
- Kuumenna öljy paistinpannulla.
- Lisää sipuli ja valkosipuli ja paista muutama minuutti, kunnes sipulit ovat pehmeitä.
- Lisää juustokumina, paprikajauhe, suola ja mustapippuri ja sekoita hyvin.
- Lisää kikherneet ja tomaattimurska.
- Kuumenna seos kiehuvaksi ja anna sen hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
- Ripottele päälle hienonnettua persiljaa.
- Tarjoile kikhernepaistos lisukkeena.