Valikko Sulje

Matzo Toffee Crunch

Tarvitset:

  • 4-5 levää matzahia
  • 2 dl voita
  • 2 dl ruskeaa sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 dl tummaa suklaata, paloiteltuna
  1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
  2. Aseta matzah-leivät uunipellille niin, että ne peittävät koko pellin.
  3. Sulata voi kattilassa ja lisää ruskea sokeri, suola ja vaniljasokeri. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä noin 3-5 minuuttia, kunnes seos on sakeaa.
  4. Kaada sokeriseos matzah-leiville ja levitä tasaiseksi kerrokseksi.
  5. Paista matzah-leipiä uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes sokeriseos kuplii.
  6. Ota matzahit pois uunista ja ripottele päälle paloiteltu suklaa. Anna suklaan sulaa muutama minuutti ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi.
  7. Anna matzahien jäähtyä huoneenlämmössä noin tunti, jonka jälkeen laita jääkaappiin jähmettymään noin 1-2 tunniksi.
  8. Leikkaa matzahit haluamasi kokoisiksi paloiksi ja tarjoile.