Valikko Sulje

Valkosuklaa saksanpähkinä jälkiruoka

Aineosat:

  • 90 grammaa saksanpähkinöitä
  • 1 tölkki (380 g) kondensoitua maitoa
  • 80 g kuivattuja kirsikoita tai kuivattuja puolukoita tai mustikoita
  • 80 g valkosuklaata

Valmistusohje:

  1. Kaada 1 tölkki kondensoitua maitoa kattilaan.
  2. Lisää 80 g valkosuklaata.
  3. Keitä miedolla lämmöllä ja kypsennä paksuksi.
  4. Lisää 90 g saksanpähkinöitä.
  5. Lisää 80 g kuivattuja kirsikoita tai kuivattuja karpaloita.
  6. Vaivaa ja paista vielä 3-4 minuuttia.
  7. Aseta leivinpaperille ja anna jäähtyä hieman.
  8. Muotoile pötköksi ja jäähdytä 1-2 tuntia. Leikkaa viipaleiksi.
  9. Säilytä valmiita makeisia jääkaapissa.