Hyppää sisältöön
Valkosuklaa saksanpähkinä jälkiruoka
Aineosat:
- 90 grammaa saksanpähkinöitä
- 1 tölkki (380 g) kondensoitua maitoa
- 80 g kuivattuja kirsikoita tai kuivattuja puolukoita tai mustikoita
- 80 g valkosuklaata
Valmistusohje:
- Kaada 1 tölkki kondensoitua maitoa kattilaan.
- Lisää 80 g valkosuklaata.
- Keitä miedolla lämmöllä ja kypsennä paksuksi.
- Lisää 90 g saksanpähkinöitä.
- Lisää 80 g kuivattuja kirsikoita tai kuivattuja karpaloita.
- Vaivaa ja paista vielä 3-4 minuuttia.
- Aseta leivinpaperille ja anna jäähtyä hieman.
- Muotoile pötköksi ja jäähdytä 1-2 tuntia. Leikkaa viipaleiksi.
- Säilytä valmiita makeisia jääkaapissa.