Valikko Sulje

Hummussalaatti

  • 400g säilyke kikherneitä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl tahinia
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa
  • Mustapippuria maun mukaan
  • Tuoreita vihanneksia, kuten kurkkua, tomaattia ja porkkanaa, tarjoiluun.

Valmistusohje:

  1. Huuhtele kikherneet ja kaada ne kulhoon.
  2. Lisää oliiviöljy, tahini, sitruunamehu, valkosipulinkynnet, suola ja mustapippuri kikherneiden joukkoon.
  3. Sekoita ainekset tasaiseksi tahnoiksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimella.
  4. Jos seos tuntuu liian paksulta, voit lisätä vettä vähän kerrallaan, kunnes hummus on haluamaasi koostumusta.
  5. Tarjoile hummus vihannesten kanssa tai käytä salaattina.