Valikko Sulje

Hedelmäiset lampaanleikkeet

kahdeksalle

Taitavasti valmistettu lampaan liha saa vieraasi huomaamaan, että sinä välität heidän saavan vain parasta ja se näkyy.

1 dl korintteja
1 dl taateleita, paloiteltuna
1 dl kuivattua omenaa, silputtuna
1,5 dl korppujauhoja
8 kpl lampaan leikkeitä, nuijittuna tasaiseksi 90-100 g/kappale
1 dl vehnäjauhoja
2 rkl ruokaöljyä
1 dl vettä

  1. Sekoita keskenään korintit, taatelit ja omenat ja korppujauho.
  2. Nuiji leikkeet ja laita jokaiselle yhtä paljon täytettä.
  3. Taivuta ja rullaa leikkeet täytteen ympärille.
  4. Kiinnitä rullatut leikkeet hammastikulla kiinni. Anna levätä jääkaapissa noin tunti.
  5. Jauhota leikkeet.
  6. Kuumenna öljy suuressa kattilassa ja ruskista leikkeet joka puolelta. Laita leikkeet uunipannulle.
  7. Kaada appelsiinimehu leikkeille ja paista 180 asteessa 30-35 min.

Vihje: Tarjoa pähkinä-appelsiiniriisin kera.