kahdeksalle
Taitavasti valmistettu lampaan liha saa vieraasi huomaamaan, että sinä välität heidän saavan vain parasta ja se näkyy.
1 dl korintteja
1 dl taateleita, paloiteltuna
1 dl kuivattua omenaa, silputtuna
1,5 dl korppujauhoja
8 kpl lampaan leikkeitä, nuijittuna tasaiseksi 90-100 g/kappale
1 dl vehnäjauhoja
2 rkl ruokaöljyä
1 dl vettä
- Sekoita keskenään korintit, taatelit ja omenat ja korppujauho.
- Nuiji leikkeet ja laita jokaiselle yhtä paljon täytettä.
- Taivuta ja rullaa leikkeet täytteen ympärille.
- Kiinnitä rullatut leikkeet hammastikulla kiinni. Anna levätä jääkaapissa noin tunti.
- Jauhota leikkeet.
- Kuumenna öljy suuressa kattilassa ja ruskista leikkeet joka puolelta. Laita leikkeet uunipannulle.
- Kaada appelsiinimehu leikkeille ja paista 180 asteessa 30-35 min.
Vihje: Tarjoa pähkinä-appelsiiniriisin kera.