- 4 kanafileetä
- 1/2 dl hunajaa
- 1/4 dl soijakastiketta
- 1/4 dl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 dl kvinoaa
- 4 dl kanalientä
- 2 rkl tuoretta persiljaa
Valmistusohjeet:
- Sekoita hunaja, soijakastike, oliiviöljy, sitruunamehu, suola, mustapippuri ja pilkotut valkosipulinkynnet kulhossa.
- Laita kanafileet kulhoon ja hiero marinadi niiden päälle.
- Anna kanan marinoitua jääkaapissa vähintään tunti.
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Laita kanafileet uunivuokaan ja kaada päälle ylimääräinen marinadi.
- Paista kanafileitä uunissa noin 20-25 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
- Keitä kvinoaa kanaliemessä noin 15 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt kokonaan.
- Tarjoile kana kvinoan kanssa ja koristele persiljalla.