Ainekset:
- 4 kananpojan rintafileetä
- 1/4 dl hunajaa
- 1/4 dl dijon-sinappia
- 1/4 dl soijakastiketta
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl valkosipulijauhetta
- 1 tl paprikajauhetta
- suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Kasvisgratiini:
- 2 punaista paprikaa
- 1 kesäkurpitsa
- 1 munakoiso
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1 tl timjamia
- 1 tl rosmariinia
- suolaa ja mustapippuria maun mukaan
- 1 dl raastettua parmesaania
Valmistus:
- Sekoita hunaja, dijon-sinappi, soijakastike, oliiviöljy, valkosipulijauhe ja paprikajauhe kulhossa.
- Mausta kananpojan rintafileet suolalla ja pippurilla ja laita ne uunivuokaan.
- Levitä hunajakastike kananpojan päälle ja paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia tai kunnes kana on kypsää ja hunajakastike on saanut kauniin värin.
Kasvisgratiini:
- Leikkaa paprikat, kesäkurpitsa ja munakoiso noin sentin paksuisiksi siivuiksi. Pilko sipuli ja valkosipuli.
- Asettele kasvisviipaleet uunivuokaan ja sekoita joukkoon oliiviöljy, timjami, rosmariini, suola ja pippuri.
- Paista kasviksia 200 asteessa noin 20-25 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet kauniin värin.
- Ripottele raastettu parmesaani kasvisgratiinin päälle ja laita takaisin uuniin noin 5-10 minuutiksi, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.