Valikko Sulje

Kana ja peruna uunissa

  • Oliiviöljyä
  • 1 kpl Sipuli
  • 4 kpl Perunaa (keskikokoista)
  • 1 kpl Tomaatti
  • 3 kpl Kanafileetä
  • 2 kpl Kananmunaa
  • 2 dl Kokoskermaa
  • Raastettu mozzarella
  • Suola
  • Mustaippuri
  • Curry
  • Provencen yrtti
  1. Voitele uunivuoka öljyllä.
  2. Viipaloi sipuli ja aseta sipuliviipaleet öljytyn uunivuoan pohjalle.
  3. Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Asettele perunaviipaleet tasaisesti sipulirenkaiden päälle.
  4. Ripottele perunoiden päälle suolaa ja mustapippuria. Lirauta tai suihkuta päälle hieman oliiviöljyä.
  5. Leikkaa kanafileet paloiksi. Kokonaisen fileen voi ensin halkaista ja leikata pitkittäin neljäksi suikaleeksi ja tämän jälkeen pilkkoa suikaleet paloiksi.
  6. Mausta suikaleet Currylla ja Provenceen yrttisekoituksella. Laita suikaleet tasaisesti uunivuokaan perunoiden päälle. Tuotteet saavat olla uunivuoassa kerroksittain.
  7. Riko kananmunat lasikulhoon ja riko niiden rakenne. Kaada sekaan kookoskerma ja sekoita. Mausta suolalla ja Currylla. Sekoikata hyvin. Kaada seos kaiken päälle uunivuokaan.
  8. Paista 180 asteisessa uunissa 30 minuutin ajan.
  9. Viipaloi tällä välin tomaatit. Ota uunivuoka uunista ja laita Mozzarella raastetta päälle sekä lisää tomaatti viipaleet kaiken päälle. Paista vielä uunissa 10 min ajan.