4-6 annosta
Ainekset
- 500 g Uunijuureksia
- 700 g Kanan Filee suikaleita
- kanaliemikuutio tai lihaliemikuutio
- pippuria
- suolaa
- 200 ml Kokoskermaa
Valmistusohje
- Pilko juurekset kattilaan ja laita vettä sen verran, että juuri ja juuri peittyy, lisää lihaliemi kattilaan. Kansi päälle ja kiehumaan. Laita tässä vaiheessa vettä mahdollisimman niukasti, sillä juurekset ja kana luovuttavat nestettä keittoon.
- Samalla kun juurekset kiehuuu, paista kanat pannulla, mausta ja kippaa paistetut kanat kattilaan juuresten päälle. Lisää kookoskerma ja tarvittaessa vettä. Kookoskerma ei kestä pitkää keittämistä. Anna hautua. Siinä se.
- Vaihtelua keittoon saat lisäämällä siihen esim. yrttejä, pestoa tai sitruunan kuori raastettuna.