Siirry suoraan sisältöön

Latkes – perunapannukakku

Ainekset

  • 600 g juureksia (perunaa tai palsternakkaa)
  • 1 kpl sipuli
  • 2 kpl kananmunaa
  • 1 1/4 dl vehnäjauhoja tai matzaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria rouhittuna

Kuori ja raasta juurekset latkesiin. Laita raaste siivilään ja purista ylimääräinen neste huolellisesti pois. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Vatkaa munien rakenne kulhossa. Lisää juuresraaste, sipuli, jauhot ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.

Paista massasta latkes-lettuja öljyssä lettupannulla, noin 3 minuuttia molemmin puolin. Latkes lettuja tarjotaan hanukka -juhlassa.

close

Pidetään yhteyttä!

Haluamme pitää sinut ajantasalla viimeisistä ruokaohjeista ja artikkeleista kotisivullamme kosher.fi! 😎

Emme lähetä roskapostia tai spämmää.