Valikko Sulje

Pannulla paistettu kesäkurpitsa

2 kpl kesäkurpitsaa

1 tl suolaa

1 tl paprikajauhetta

1 rkl vehnäjauhoja

1 rkl soijakastiketta

1 kpl valkosipulin kynsiä

tilliä

  1. Poista kesäkurpitsan kanta ja leikkaa pitkittäin neljäksi viipaleeksi. Leikkaa viipaleet vielä poikittain siivuiksi.
  2. Laita kesäkurpitsa viipaleet lasikulhoon ja mausta paprikalla ja suolalla. Sekoita mausteet ja lisää vielä vehnäjauho ja sekoita uudelleen.
  3. Paista kesäkurpitsa viipaleet kahdessa erässä pannulla. Laita paistetu kesäkurpitsa viipaleet lasikulhoon.
  4. Purista päälle valkosipulinkynsi ja lisää soijakastike. Lisää vielä silputtu tilli ja sekoita kevyesti.

Vihje: Voit tarjota tämän lämpimänä ruokana tai kylmänä lisukkeena.