2 kpl kesäkurpitsaa
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl soijakastiketta
1 kpl valkosipulin kynsiä
tilliä
- Poista kesäkurpitsan kanta ja leikkaa pitkittäin neljäksi viipaleeksi. Leikkaa viipaleet vielä poikittain siivuiksi.
- Laita kesäkurpitsa viipaleet lasikulhoon ja mausta paprikalla ja suolalla. Sekoita mausteet ja lisää vielä vehnäjauho ja sekoita uudelleen.
- Paista kesäkurpitsa viipaleet kahdessa erässä pannulla. Laita paistetu kesäkurpitsa viipaleet lasikulhoon.
- Purista päälle valkosipulinkynsi ja lisää soijakastike. Lisää vielä silputtu tilli ja sekoita kevyesti.
Vihje: Voit tarjota tämän lämpimänä ruokana tai kylmänä lisukkeena.