2 kpl Munakoisoja
2 kpl Tomaattia
1 Mozarellapallo
30g Emmentaljuustoa
1 kpl Valkosipulin kynsi
Basilikaa
Korppujauhoja
Parmesania
Suolaa
Pippuria
Oliiviöljyä
- Leikkaa munakoisosta kantapala pois ja viipaloi munakoisot noin 8 mm paksuiksi siivuiksi.
- Lado munakoisot uunipellille leivinpaperin päälle niin että ne täyttävät uunipellin.
- Sivele munakoisot oliiviöljyllä ja ripottele päälle vähän suolaa ja paista munakoisoja uunissa 200 asteessa 20 min.
- Sillä välin kun munakoisot ovat uunissa, pilko basilika, tomaatti, mozarella ja emmentaljuusto.
- Murskaa valkosipulin kynsi noin puoleen desiin oliiviöljyä. Ota munakoisot pois uunista ja sivele valkosipuliöljyllä.
- Lisää munakoisomaton päälle muut täytteet ja ripottele päälle vielä korppujauhoa. Rullaa rullalle kuin kääretorttu.
- Ripottele päälle parmesanijuustoa ja paista uunissa 200 asteessa vielä 20 min.