Hyppää sisältöön
Mustapippuripaistettu pastrami
- 1 kg naudan rintafileetä
- 2 rkl mustapippuria
- 2 rkl valkosipulijauhetta
- 2 rkl savupaprikajauhetta
- 1 rkl korianterinsiemeniä
- 1 rkl sinapinsiemeniä
- 1 rkl timjamia
- 1 rkl oliiviöljyä
- Sekoita mustapippuri, valkosipulijauhe, savupaprikajauhe, korianterinsiemenet, sinapinsiemenet ja timjami kulhossa.
- Hiero mausteseos naudan rintafileen pintaan. Laita liha jääkaappiin ja anna sen maustua vähintään 1 tunti.
- Lämmitä öljy pannulla keskilämmöllä. Paista liha molemmin puolin noin 5-7 minuuttia tai kunnes se on kypsää ja pinta on rapea.
- Ota liha pois pannulta ja anna sen jäähtyä hieman. Viipaloi liha ohuiksi siivuiksi ja tarjoile leivän, maustekurkkujen ja sinapin kanssa.