Valikko Sulje

Mustapippuripaistettu pastrami

  • 1 kg naudan rintafileetä
  • 2 rkl mustapippuria
  • 2 rkl valkosipulijauhetta
  • 2 rkl savupaprikajauhetta
  • 1 rkl korianterinsiemeniä
  • 1 rkl sinapinsiemeniä
  • 1 rkl timjamia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  1. Sekoita mustapippuri, valkosipulijauhe, savupaprikajauhe, korianterinsiemenet, sinapinsiemenet ja timjami kulhossa.
  2. Hiero mausteseos naudan rintafileen pintaan. Laita liha jääkaappiin ja anna sen maustua vähintään 1 tunti.
  3. Lämmitä öljy pannulla keskilämmöllä. Paista liha molemmin puolin noin 5-7 minuuttia tai kunnes se on kypsää ja pinta on rapea.
  4. Ota liha pois pannulta ja anna sen jäähtyä hieman. Viipaloi liha ohuiksi siivuiksi ja tarjoile leivän, maustekurkkujen ja sinapin kanssa.