Hyppää sisältöön
Sous vide -pastrami
- 1 kg naudan rintafileetä
- 1/2 dl suolaa
- 1/2 dl ruskeaa sokeria
- 2 rkl mustapippuria
- 1 rkl valkosipulijauhetta
- 1 rkl savupaprikajauhetta
- 1 rkl korianterinsiemeniä
- 1 rkl sinapinsiemeniä
- 1 rkl timjamia
- Sekoita suola, sokeri, mustapippuri, valkosipulijauhe, savupaprikajauhe, korianterinsiemenet, sinapinsiemenet ja timjami kulhossa.
- Hiero mausteseos naudan rintafileen pintaan ja laita se vakuumipussiin.
- Laita pussi sous vide -laitteeseen ja kypsennä 60-65 °C:ssa 24 tuntia.
- Ota liha pois sous vide -laitteesta ja anna sen jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Lämmitä uuni 220 °C:een. Laita liha uunivuokaan ja paista uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes pinta on rapea.
- Ota liha pois uunista ja anna sen jäähtyä hieman. Viipaloi liha ohuiksi siivuiksi ja tarjoile leivän, maustekurkkujen ja sinapin kanssa.