Valikko Sulje

Sous vide -pastrami

  • 1 kg naudan rintafileetä
  • 1/2 dl suolaa
  • 1/2 dl ruskeaa sokeria
  • 2 rkl mustapippuria
  • 1 rkl valkosipulijauhetta
  • 1 rkl savupaprikajauhetta
  • 1 rkl korianterinsiemeniä
  • 1 rkl sinapinsiemeniä
  • 1 rkl timjamia
  1. Sekoita suola, sokeri, mustapippuri, valkosipulijauhe, savupaprikajauhe, korianterinsiemenet, sinapinsiemenet ja timjami kulhossa.
  2. Hiero mausteseos naudan rintafileen pintaan ja laita se vakuumipussiin.
  3. Laita pussi sous vide -laitteeseen ja kypsennä 60-65 °C:ssa 24 tuntia.
  4. Ota liha pois sous vide -laitteesta ja anna sen jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  5. Lämmitä uuni 220 °C:een. Laita liha uunivuokaan ja paista uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes pinta on rapea.
  6. Ota liha pois uunista ja anna sen jäähtyä hieman. Viipaloi liha ohuiksi siivuiksi ja tarjoile leivän, maustekurkkujen ja sinapin kanssa.