Tarvitset:
- 1 kokonainen broileri
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 tl suolaa
- mustapippuria
Valmistusohjeet:
- Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
- Sekoita oliiviöljy, rosmariini, valkosipuli, suola ja mustapippuri kulhossa.
- Hiero mausteseos broilerin pintaan ja sisään.
- Aseta broileri uunivuokaan ja laita se uuniin.
- Paista broileria uunissa noin tunnin ajan, kunnes se on kypsä ja kullanruskea.
- Ota broileri pois uunista ja anna sen levätä noin 10-15 minuuttia ennen leikkaamista.
- Leikkaa broileri tarjoiluastialle ja tarjoile esimerkiksi paahdettujen perunoiden ja vihannesten kanssa.