1 kpl sipulia
2 kpl valkosipulinkynttä
1 tlk keitettyjä kikherneitä
4 rkl tahinia
1 rkl öljyä
1 kpl sitruunan kuorta
1 kpl sitruunan mehua
1 kpl kananmunaa
1 kpl korianteriruukkua tai persiljaruukkua
3/4 dl korppujauhoja
1 tl suolaa
1 tl fariinisokeria
Paistamiseen auringonkukkaöljyä tai rypsiöljyä
- Kuori ja hienonna sipulit.
- Jauha kikherneet monitoimikoneessa tai tehosekoittajassa karkeahkosti.
- Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi.
- Muotoile taikinasta lihapullaa pienempiä palleroita.
- Uppopaista pullat kuumassa öljyssä kauniin ruskeiksi. Paistoaika on vain minuutti-pari.
- Valuta talouspaperilla päällystetyllä lautasella.
- Tarjoa salaatin ja jogurtti-fetakastikkeen kanssa.