Valikko Sulje

Raamattu läpi

 3,50

Haluatko kehittää henkistä hyvinvointiasi ja kokea suomalaisten vanhojen perinteiden kunnioittamista? Lue Raamattusi läpi kerran vuodessa ja haasta itsesi pysymään sitoutuneena tavoitteeseesi!

Lue arkisin kolme ja sunnuntaisin viisi lukua, ja merkitse korttiisi nimesi ja aloituspäiväsi. Älä anna periksi huonoinakaan päivinä, vaan pysy kurssilla ja merkitse taulukkoon lukemasi luku. Kun viimeinen ruutu on täytetty, voit ylpeänä laskea ennätyksesi ja aloittaa uuden taulukon.

Tämä perinteinen tapa lukea Raamattu läpi vuodessa auttaa sinua kehittämään henkistä hyvinvointiasi ja tutustumaan tarkemmin Raamatun sanomaan. Älä siis epäröi, vaan haasta itsesi tähän kunnia-asiaan ja aloita matka kohti uusia henkisiä saavutuksia!

Osasto:

Vanhat suomalaiset pitivät kunnia-asiana lukea Raamattunsa kerran vuodessa läpi. Läpi pääset kun luet arkisin kolme ja sunnuntaisin viisi lukua. Merkitse korttiin nimesi ja aloituspäivä. Äläkä hellitä huonoinakaan päivinä. Merkitse taulukkoon lukemasi luku. Kun viimeinen ruutu on täytetty, laske ennätyksesi. Älä lopeta tähän, vaan hanki uusi taulukko.