Valikko Sulje

Kosher kirjat 1 ja 2

 36,00

Kosher on enemmän kuin ruoka

Kosher on enemmän kuin ruoka -kirjasarja on erinomainen valinta niille, jotka haluavat oppia lisää juutalaisuudesta ja sen perinteistä. Tämä kirjasarja ei ole pelkästään keittokirja, vaan se tarjoaa syvällistä tietoa kosher-ruokavalion merkityksestä ja sen historiallisista ja kulttuurisista juurista.

Kirjasarja alkaa selittämällä kosher-ruokavalion käsitteen, sen merkityksen ja periaatteet. Se sisältää monipuolisia ja herkullisia reseptejä, joissa käytetään kosher-sääntöjen mukaisia raaka-aineita ja kehittää juutalaisen ruokakulttuurin ymmärrystä.

Kirjasarja sisältää myös syvällisempää tietoa juutalaisista pyhistä päivistä ja niiden traditioista. Näiden tietojen avulla lukija voi ymmärtää paremmin juutalaista kulttuuria, sen juuria ja merkityksiä.

Lisäksi kirjasarja on hyödyllinen niille, jotka haluavat aloittaa tai syventää kosher-ruokavalion noudattamista. Se antaa hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita siihen, miten löytää ja käyttää kosher-ruokaa.

TARJOUS

Ostamalla nämä kaksi kirjaa yhdessä saat molemmat arvokkaat ruokakirjat edullisesti. Voit laajentaa omaa ruokakirjakokoelmaasi ja löytää uusia reseptejä ja juhlaperinteitä, joita voit jakaa perheesi ja ystäviesi kanssa. Yhteispaketin ostaminen on siis erinomainen sijoitus omaan ruokakirjakokoelmaan ja tuleviin juhliin.

Osa 1: Eedenin anti omassa keittiössä 34,00 € kpl

Osa 2: Juhlasta juhlaan 28,00 €/ kpl

Nyt yhteishintaan 36,00 € (62,00 €)

Huom: Toimitus vastaanottajan postilaatikkoon!

Osasto:

”Kosher on enemmän kuin ruoka” -kirjasarja on erinomainen valinta niille, jotka haluavat oppia lisää juutalaisuudesta, sen perinteistä ja ruokakulttuurista. Se on hyödyllinen niille, jotka haluavat noudattaa kosher-ruokavaliota ja jotka haluavat valmistaa monipuolisia ja herkullisia kosher-ruokia.

Huom: Toimitus vastaanottajan postilaatikkoon!