Valikko Sulje

Kosher kirjat 1 ja 2

Original price was: € 62,00.Current price is: € 36,00.

Tervetuloa verkkokauppaamme! Olemme ylpeitä tarjotessamme asiakkaillemme laadukkaita ja informatiivisia kirjoja, ja yksi suosituimmista sarjoistamme on Kosher on enemmän kuin ruoka -kirjasarja. Tämä sarja koostuu kahdesta upeasta kirjasta: Eedenin anti omassa keittiössä ja Juhlasta juhlaan.

Eedenin anti omassa keittiössä on kirja, joka tarjoaa mielenkiintoisia reseptejä, jotka sopivat monenlaisille ruokavalioille. Kirjassa käsitellään juutalaisen ruokaperinteen historiaa ja annetaan arvokkaita vinkkejä ruoanlaittoon. Kirja sisältää monipuolisia reseptejä, jotka auttavat lukijoita luomaan maukkaita ja ravitsevia aterioita omassa keittiössään.

Juhlasta juhlaan on toinen Kosher on enemmän kuin ruoka -sarjan kirjoista, joka sopii erityisesti niille, jotka haluavat noudattaa kosher-ruokavaliota ja haluavat valmistaa herkullisia juhla-aterioita. Kirja sisältää yksityiskohtaiset ohjeet, joita on helppo seurata, ja laajan valikoiman reseptejä, jotka sopivat erilaisiin juhliin, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin ja juutalaisiin juhliin.

Näiden kirjojen tarkoituksena on auttaa lukijoita ymmärtämään kosher-ruokavalion merkitystä ja arvoa juutalaisessa kulttuurissa, samalla kun he oppivat valmistamaan herkullisia ja ravitsevia aterioita. Kosher on enemmän kuin ruoka -kirjasarja on myös hyvä lahjaidea ystäville ja perheenjäsenille, jotka ovat kiinnostuneita juutalaisesta ruokaperinteestä.

Tilaa nyt Kosher on enemmän kuin ruoka -kirjasarja verkkokaupastamme ja aloita matkasi juutalaisen ruokakulttuurin maailmaan!

TARJOUS

Ostamalla nämä kaksi kirjaa yhdessä saat molemmat arvokkaat ruokakirjat edullisesti. Voit laajentaa omaa ruokakirjakokoelmaasi ja löytää uusia reseptejä ja juhlaperinteitä, joita voit jakaa perheesi ja ystäviesi kanssa. Yhteispaketin ostaminen on siis erinomainen sijoitus omaan ruokakirjakokoelmaan ja tuleviin juhliin.

Osa 1: Eedenin anti omassa keittiössä 34,00 € kpl

Osa 2: Juhlasta juhlaan 28,00 €/ kpl

Nyt yhteishintaan 36,00 € (62,00 €)

Huom: Toimitus vastaanottajan postilaatikkoon!

Osasto:

Kosher on enemmän kuin ruoka

Kosher on enemmän kuin ruoka -kirjasarja on erinomainen valinta niille, jotka haluavat oppia lisää juutalaisuudesta ja sen perinteistä. Tämä kirjasarja ei ole pelkästään keittokirja, vaan se tarjoaa syvällistä tietoa kosher-ruokavalion merkityksestä ja sen historiallisista ja kulttuurisista juurista.

Kirjasarja alkaa selittämällä kosher-ruokavalion käsitteen, sen merkityksen ja periaatteet. Se sisältää monipuolisia ja herkullisia reseptejä, joissa käytetään kosher-sääntöjen mukaisia raaka-aineita ja kehittää juutalaisen ruokakulttuurin ymmärrystä.

Kirjasarja sisältää myös syvällisempää tietoa juutalaisista pyhistä päivistä ja niiden traditioista. Näiden tietojen avulla lukija voi ymmärtää paremmin juutalaista kulttuuria, sen juuria ja merkityksiä.

Lisäksi kirjasarja on hyödyllinen niille, jotka haluavat aloittaa tai syventää kosher-ruokavalion noudattamista. Se antaa hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita siihen, miten löytää ja käyttää kosher-ruokaa.

“Kosher on enemmän kuin ruoka” -kirjasarja on erinomainen valinta niille, jotka haluavat oppia lisää juutalaisuudesta, sen perinteistä ja ruokakulttuurista. Se on hyödyllinen niille, jotka haluavat noudattaa kosher-ruokavaliota ja jotka haluavat valmistaa monipuolisia ja herkullisia kosher-ruokia.

Huom: Toimitus vastaanottajan postilaatikkoon!