Valikko Sulje

Juhlasta juhlaan

Original price was: € 32,00.Current price is: € 21,00.

Tervetuloa verkkokauppaamme! Meillä on ilo tarjota asiakkaillemme laadukkaita juhlaan liittyviä tuotteita, ja yksi niistä on Juhlasta juhlaan kosher -kirja.

Tämä kirja on erityisesti suunniteltu niille, jotka noudattavat kosher-ruokavalioita ja haluavat valmistaa herkullisia juhlavaatteita noudattaen juutalaista perinnettä. Kirjassa on laaja valikoima reseptejä, jotka sopivat erilaisiin juhliin, kuten syntymäpäivät, häät, juutalaiset juhlat ja paljon muuta.

Kirja sisältää yksityiskohtaiset ohjeet, joita on helppo seurata, joten voit valmistaa upeita ruokia kotona ilman, että sinun tarvitsee olla ammattikokki. Kirjan reseptit ovat myös monipuolisia ja tarjoavat vaihtoehtoja erilaisille makuhermoille.

Juhlasta juhlaan kosher -kirja on täydellinen lahjaidea juutalaisille ystäville tai perheenjäsenille, jotka haluavat laajentaa ruokavalionsa valikoimaa ja kokeilla uusia reseptejä. Tämä kirja on myös hyvä valinta niille, jotka haluavat oppia lisää juutalaisesta ruokaperinteestä ja sen merkityksestä juhlien aikana.

Tilaa nyt Juhlasta juhlaan kosher -kirja verkkokaupastamme ja valmistaudu luomaan unohtumattomia ruokahetkiä ystävien ja perheen kanssa!

Osasto: Avainsana tuotteelle

“Juhlasta juhlaan” on toinen osa “Kosher on enemmän kuin ruoka” -kirjasarjaa, joka tarjoaa kiehtovan katsauksen juutalaiseen perinteeseen ja keittiöön. Tämä kirja keskittyy juutalaisiin juhliin ja niiden merkitykseen juutalaisessa kulttuurissa.

Kirjan avulla lukija saa syvällisen katsauksen juutalaisiin juhliin, kuten Hanukkaan, Purimiin, Pääsiäiseen ja muihin tärkeisiin juhliin. Kirja esittelee juhlapäivien perinteet, merkitykset ja symboliikka, mutta se ei ole pelkästään historiallinen katsaus, vaan se tarjoaa myös runsaasti ideoita ja inspiraatiota, miten juhlapäivät voivat tulla eläväksi ja merkityksellisiksi omassa elämässä.

Kirjan kirjoittaja, juutalainen ruokakirjailija ja kulttuurintutkija, tarjoaa lukijoille runsaasti herkullisia juhla-aterioita ja reseptejä, jotka ovat juhlapäivien mukaisia. Kirjan selkeä kerronta ja upeat valokuvat auttavat lukijaa ymmärtämään juutalaisia juhlapäiviä ja niiden merkitystä juutalaisessa kulttuurissa.

“Juhlasta juhlaan” on kirja kaikille, jotka haluavat oppia lisää juutalaisista juhlista ja niiden merkityksestä juutalaisessa kulttuurissa. Kirja tarjoaa runsaasti inspiraatiota ja ideoita, miten juhlapäivät voivat tulla eläväksi ja merkityksellisiksi myös oman perheen ja ystävien keskuudessa. Kirja on täynnä herkullisia reseptejä, kauniita valokuvia ja mielenkiintoisia tarinoita, jotka saavat lukijan varmasti innostumaan juutalaisista juhlapäivistä ja niiden merkityksestä juutalaisessa kulttuurissa.

Tässä kirjasarjan toisessa osassa kerrotaan raamatullisten ja juutalaisten juhlien perinteestä ja siitä millaisia ruokia, kasveja ja tervehdyksiä juhliin perinteisesti liittyy. Kirjassa tuodaan esille myös juutalaiset siirtymäriitit ja kerrotaan muun muassa miten esim. Klezmer musiikki perinteisesti liittynyt juutalaisiin häihin.

Ruuan käsittelystä ja kypsentämisestä on siirrytty kertomaan kuinka voit laatia hyvän menun ja miten päädyt valitsemaan tilanteeseen sopivat oikeat ruokajuomat. Kirjassa myös kerrotaan mikä on aterian miellyttävä loppuhuipennus ja se missä välissä on kohteliasta pitää kiitospuhe isäntäväelle.

Paino 0,400 kg (kilogramma)