Valikko Sulje

Eedenin anti omassa keittiössä

 34,00

”Eedenin anti omassa keittiössä” on kirjasarjan ”Kosher on enemmän kuin ruoka” ensimmäinen osa. Tämä kirja tarjoaa lukijoille kiehtovan katsauksen juutalaiseen perinteeseen ja keittiöön.

Kirjan avulla lukija pääsee kurkistamaan juutalaisen keittiön saloihin, joka ei ainoastaan rajoitu ruokaan vaan myös syvään kulttuuriin ja perinteisiin. Kirja esittelee juutalaisia ruokalajeja, ruokavaliota ja tapoja syödä, mutta se ei ole pelkkä ruokakirja. Se kertoo myös tarinoita juutalaisesta perinteestä ja historiasta, ja miten ne vaikuttavat juutalaiseen ruokakulttuuriin tänä päivänä.

Kirjan kirjoittaja, juutalainen ruokakirjailija ja kulttuurintutkija, vie lukijan matkalle juutalaisen perinteen alkulähteille Eedenin puutarhaan ja sieltä edelleen nykypäivän juutalaiseen keittiöön. Kirjan selkeä ja yksityiskohtainen kerronta sekä upeat valokuvat herättävät juutalaisen keittiön eloon, ja tarjoavat lukijalle ainutlaatuisen ja kattavan katsauksen juutalaiseen ruokakulttuuriin ja perinteisiin.

”Eedenin anti omassa keittiössä” on kirja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita juutalaisesta kulttuurista, historiasta ja ruoasta. Kirja on täynnä herkullisia reseptejä, mielenkiintoisia tarinoita ja kauniita kuvia, jotka saavat lukijan varmasti innostumaan juutalaisesta ruokakulttuurista ja sen monipuolisesta historiasta.

Osasto:

Selkeiden ja yksityiskohtaisten ohjeiden avulla opit valmistamaan hyvää ruokaa. Ruokareseptejä kokeilemalla hämmästyt kuinka yksinkertaista kaikki on.

Tässä teoksessa kasvikset ovat keskeisessä asemassa, mutta ruokakirjassa annetaan ohjeet myös hyvän pihvin paistamiseen.
Laajan neliväriteoksen perusohjeet auttavat niin juhlien järjestämisessä kuin tarjoilun suunnittelemisessa.

Kirja sopii erinomaisesti myös lahjaksi.