Valikko Sulje

Raamattu läpi

Haluatko kehittää henkistä hyvinvointiasi ja kokea suomalaisten vanhojen perinteiden kunnioittamista? Lue Raamattusi läpi kerran vuodessa ja haasta itsesi pysymään sitoutuneena tavoitteeseesi!

Lue arkisin kolme ja sunnuntaisin viisi lukua, ja merkitse korttiisi nimesi ja aloituspäiväsi. Älä anna periksi huonoinakaan päivinä, vaan pysy kurssilla ja merkitse taulukkoon lukemasi luku. Kun viimeinen ruutu on täytetty, voit ylpeänä laskea ennätyksesi ja aloittaa uuden taulukon.

Tämä perinteinen tapa lukea Raamattu läpi vuodessa auttaa sinua kehittämään henkistä hyvinvointiasi ja tutustumaan tarkemmin Raamatun sanomaan. Älä siis epäröi, vaan haasta itsesi tähän kunnia-asiaan ja aloita matka kohti uusia henkisiä saavutuksia!

Viikottaiset lukujaksot auttavat raamatun läpilukemisessa

Haluatko tutustua syvemmin juutalaiseen kulttuuriin ja sen juhliin? Nyt se on mahdollista Israelin juhlat -kalenterin avulla!

Tämä ainutlaatuinen kalenteri sisältää lukujaksot Toorasta, Profeetoista ja Uudesta Liitosta, joten voit tutustua Raamatun sanomaan syvällisemmin ja oppia uutta juutalaisesta perinteestä. Lisäksi kalenteri sisältää Israelin kansalliset juhlapäivät, joiden avulla voit päästä lähemmäksi juutalaista kulttuuria ja sen perinteitä.

Israelin juhlat -kalenteri on täydellinen lahja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita juutalaisesta kulttuurista, uskonnosta ja perinteistä. Se on myös hyvä tapa seurata juutalaisia juhlapäiviä ja pysyä ajan tasalla juutalaisessa kalenterissa.

Hanki nyt Israelin juhlat -kalenteri ja aloita matka juutalaisen perinteen ja kulttuurin maailmaan. Tämä kalenteri tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua syvemmin juutalaiseen kulttuuriin ja sen merkitykseen nykypäivän maailmassa.